❀SIAPA CIK BELBEL❀


Hello ! and Assalamualaikum.
HYE ! saya lah cik belbel anda semua. Apa? comelnya saya? Allah..
Edit je semua tu guna 360. HAHA tertipu? Alahh biasalah
Realiti name Amirah Nabilah Bt Hassan.
21 y/o
SINGLE ( caps lock terus hengko)
student yang sedang mengangur di rumah mak bapak.
Buat blog sebab suka story dalam ni dari potpet dekat luar
tagline "Seorang Gadis Yang Punya Impian dan Suka Membebel" tu tagline blog cik belbel la.
Membebel? Suka membebel dalam blog je, kalau kat luar mybe dah kene cop Manusia sombong tak sedar diri agaknya sebab kalau tengok orang macam orang tu stranger like monster. Haha

First of all cik belbel nak minta maaf kalau ada salah dan silap semasa cik belbel membebel di dalam ni. Semoga ikatan blogger blogger Malaysia terus kuat ! ( Majulah blogger untuk negara !!)

ukhwah fillah abadan abada. Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu