30.9.17

COMEBACK GIVEAWAY TAMAT

-Assalamualaikum-
Hyeeee uolsssss !
harini dah 30 september 2017. Lagi beberapa jam Comeback Giveaway akan tamat uolssss !
Semua dah join ke ?
Apa? BELUM !!!!!
its oke belum terlambat lagi sebab ada lagi beberapa jam ni. Sempat lagi kalau nak join.

Hadiah Comeback Giveaway
Alhamdulillah hadiah untuk semua pemenang cikbelbel dah selamat bungkus. Tinggal nak tulis alamat pemenang je.

Haritu cikbelbel janji 8 orang je kan pemenang ? Cikbelbel up lagi satu pemenang sebab sampul ada 9 !!! haha

Hadiah semua merupana tudung sama ada bawal atau shawl je. Kalau pemenang tu lelaki boleh lah bagi mak/isteri/adik/gf atau sapa sapa yang korang nak.

Kalau korang nak surprise bagi hadiah dekat orang tersayang pun boleh. Bagi alamat diaorang cikbelbel terus poskan ke rumah diaorg. Kalau nak buat wish maaf ye cikbelbel tak dapat nak tunaikan sebab cikbelel dah bungkus lekat gam !!! HAHAHAHA ampunnnn..

cantik?
Nampak gambar dekat atas ni. Ni gambar dari Alhumairah Contemporary website. Tempat pertama akan dapat shawl jenis ni. Cik belbel namakan shawl tu Shawl Nashijee. Cikbelbel ada jual.
Pemenang PERTAMA sahaja dapat shawl ni ye. Warna RAHSIA ! hahahaha

Shawl nashijee antara shawl pernah jadi top seller sebab warna dia ada dwi tone kalau kita tengok dari jarak dekat. Bila jauh sikit ada shining shining uolssssss..

Lain-lain hadiah ada shawl vintage, shawl bubble, shawl heavy chiffon, bawal satin abstrak, dan bawal satin corak.

Kepada pemenang-pemenang tu, nanti dah dapat tudung boleh la, tag cikbelbel di fb Bells Signature atau instagram Bells Signature. Nak review dalam blog pun cikbelbel lagiiiiiii suka ! hehe..

Senarai peserta cikbelbel dah update di SENARAI PESERTA COMEBACK GIVEAWAY

Dalam masa seminggu pemenang akan diumumkan dan hadiah akan di pos !!!
good luck semua.
Terima kasih join.

18.9.17

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

-Assalamualaikum-
Alhamduliilah syukurrrrrr..
HAHAHAH
gila kau tak bersyukur sebab Nuffnang CPUV dah dapat balik dalam blog cikbelbel.
Ni semua jasa korang yang rajin datang blog cikbelbel, and semua peserta COMEBACK GIVEAWAY   terima kasih banyak-banyak dengan korang semua.
muahhh ciked !


Nampak apa yang tengah on going tu ? hehe
walaupun visitor belum banyak tapi Tiguan Sustenance sudi juga bagi iklan dekat blog cikbelbel.
Korang yang ada nampak iklan ni jangan segan-segan ajak kawan singgah and klik ok.

BTW nak bagitahu COMEBACK GIVEAWAY masih berjalan dan tamat pada 30 SEPTEMBER.

So..
Wake me up when september end ! HAHA
xoxo, bel

6.9.17

COMEBACK GIVEAWAY !

-Assalamualaikum-
Alhamdulillah, seperti yang cik belbel janjikan dalam entry SINI, cik belbel akan buat satu giveaway yang dinamakan COMEBACK GIVEAWAY !

Giveaway ni sangat mudah dan senang.
Syarat-syarat nak join Giveaway cik belbel adalah.


Kalau korang tak nampak cik belbel taip kan semula syarat-syarat nak join COMEBACK GIVEAWAY ini

1. Buat entry mengenai "COMEBACK GIVEAWAY"
2. Tampalkan banner "COMEBACK GIVEAWAY"
3. Follow blog cikbelbel
4. Like Facebook Bells Signature dan Instagram Bells Signature (boleh search)
5. Tag 3 kawan fb/blog
6. Komen entry korang di komen.

Senang kan nak join COMEBACK GIVEAWAY ni?

Nak tahu nak apa hadiah yang korang akan dapat ?

Ni bawal bidang 45

Ni shawl 1.8 x 0.7

Dah nama pun hadiah kan? Cik belbel akan bagi FREE je dekat 8 orang pemenang COMEBACK GIVEAWAY ni.
Kalau lelaki yang menang nak bagi dekat girlfriend boleh, bagi alamat cik belbel poskan. hehe

Giveaway ni akan tamat pada 30 September 2017

5.9.17

LAUDYA CYNTHIA BELLA BAKAL BERNIKAH DENGAN ENGKU EMRAN

-Assalamualaikum-
Harini cikbelbel teringin nak buat entry pasal Laudya Cynthia Bella bila dia memuat naik gambar di instagram milik dia dengan busana pengantin yang berwarna ungu lavender.
Puas cik belbel scroll semua komen komen di laman social instagram milik Laudya Cynthia Bella ni nak tahu betul ke itu majlis pernikahan mereka?

Menurut sumber yang boleh dipercayai, Laudya Cynthia Bella bakal bernikah dengan bekas suami penyanyi dan pelakon dari Malaysia iaitu Erra Fazira, Engku Emran

Dan menurut sumber tersebut lagi mereka bakal melangsungkan pernikahan pada 09 September 2017 dan Laudya Cynthia Bella akan datang ke Malaysia.

busana yang dipergayakan oleh Bella



kasih seorang ayah pada anak nya




*sumber gambar instagram Laudya Cynthia Bella*

Majlis ini merupakan majlis doa selamat yang diadakan oleh keluarga Bella sempena bakal pernikahan Bella pada 09 september 2017 ini.

Congrate Bella ! MasyaAllah cantiknya Bella, semoga Engku Emran mampu menjaga wanita secantik Bella, dan Bella mampu menjadi isteri dan ibu yang baik untuk bakal anak-anak Engku Emran.

P/s: yang mana masih menyimpan donggeng buk Arini sila lah move on ye. Hahahahahah

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu