20.7.15

JANGAN-JANGAN WANI KAYRIE DENGAN LIRIK

-Assalamualaikum-
Hasil carian imej untuk wani kayrie 
Heyyy uolsss ! Selamat hari raya uolsss semua !!!
 *Jangan nak duit raya sangat lah dah tua kan! *
Harini cikbelbel nak buat review pasal sorang artis yang baru nak naik ni. Heyyy cik belbel tak minat dengan kontroversi artis okkkk. 
Siapa kenal dengan Wani Kayrie. Wani Kayrie ni popular dengan lagu Jangan-Jangan kalau korang perasan cik belbel ada letak dalam playlist blog ni. 
Comel sangat penyanyi ni. Korang tengok video dia buat akustik masa nyanyi lagu jangan-jangan






lepas tu kan cik belbel suka lirik dia. sangat sempoi dan senang nak nyanyi. Amboiiii !!! hahahah


Enjoyyy yaaaa !!!


6.7.15

TEMPATAN FEST JOHOR 2015

-Assalamualaikum-
Haaaa siapa peminat baju tempatan ? Confirm kene pergi Tempatan Fest ni. 
Semalam cik belbel ada pergi Tempatan Fest yang di berada di Nusajaya Johor Bahru.
Pehhhh best gilaaaa !
Cik belbel minat dengan brand #JOHO sebab cik belbel sendiri orang Johor kan. 

Pehhh best lah, sebab kita boleh tengok banyak brand tempatan tau. Sapa lagi yang nak support kalau bukan kita rakyat Malaysia. 
Ni antara brand yang ada dekat Tempatan Fest di Johor

 cik belbel sempat lah grab satu baju dari #NF #NAFASCOLLECTION 
harga dieorang bagi pun cun cun dekat sana. Cik belbel pulak jenis minat baju 3rd kuater tau so bila kat sini cik belbel jadi rambang mata nak beli yang mana. HAHA

Kalau korang nak pergi tunggu update akan datang kita tengok kat mana lagi dieorang buat okehh. !!

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu