30.4.15

RAHSIA CIK BELBEL BUAT DUIT ONLINE DENGAN...

-Assalamualaikum-
Wahhh lama nya tak udate blog ni. Tup tup harini cik belbel update pasal Rahsia Cik Belbel buat duit online. Ini bukan TIPU ok !
Tak percaya ?

itu adalah bayaran yang cik belbel dapat sepanjang cik belbel buat Duit Online ni. Tu lah hari hari online je, duit takde masuk.
Korang malas kerja? Kerja kene ada, Bagi cik belbel buat duit online ni untuk sampingan boleh la. Kalau nak berharap 100% tu bukan jalan terbaik lah.
Nak tahu apa Rahsia Cik Belbel buat Duit Online?

Ok ni cik belbel nak kongsi rahsia. Meh rapat rapat semua..
http://bit.ly/1w3blkM
Tu haa link nya. 
Untuk bulan ni cik belbel dah kumpul

Taraaa ! RM 171 !!!
Sebelum ni dah cashout RM 150 untuk bulan 3 punya.
Cukup lah buat tambah duit gaji kan. Ni azam cik belbel nak kumpul duit ni buat beli gadjet baru !! HUHU
doakan cik belbel berjaya sebab cik belbel dah share dengan korang semua ni. HEHE
Setiap link/ special yang korang share dan ada UV click korang akan dapat RM 0.20 rasanya korang dah boleh agak kan apa yang cik belbel share ni. HEHE
Korang boleh share link link korang dekat twitter G+ and facebook jugak. Kalau nak share dalam blog pun boleh, tapi kena rajin tukar la sebab setiap link ada expired date.

Nuffnang cik belbel belum pernah cashout. tapi dah hampir boleh cashout. HEHE
Ok lah. Selamat menambah duit kawan kawan !



26.4.15

MISTERI AMRAN FANS LANCARKAN BUKU ?

-Assalamualaikum-
Siapa tak kenal dengan Amran Fans ? Hahahaa, Mesti ramai yang kenal punya lah.
Cik belbel start kenal dengan Amran Fans ni time dia usha Hanis Zalikha lagi. Masa tu dia aktiv dekat instagram lah kan. Cik belbel stalk punya stalk lah si meran ni. Dalam hat " Kenapa lah si gila ni nak mengurat Hanis Zalikha tu " Haaa beso tulisan kau !!!
HAHAHA
Sebab masa tu cik belbel tak berkenan betul dengan Amran Fans sebab semua post dia buat cik belbel rasa meluat. Semua gambar dia guna gambar edit. Tah muka siapa lah yang dia letak dekat muka orang lain. Cik belbel memang rasa Amran ni memang gila lah, HAHAHA


Kau tengok dia edit ? HAHAHA
Cik belbel syak Amran Fans ni budak multimedia la.

Dulu cik belbel memang meluat dengan dia, Tapi cik belbel ada follow dia punya facebook page . Kalau korang search memang ramai klon Amran Fans ni. So kene pandai memilih.
Jadi harini adalah hari di mana Amran Fans telah melancarkan buku beliau " AMRAN FANS" di PWTC kl.

 

Tahniah lah buat AMRAN FANS sebab dah maju setapak lagi. Tapi siapa diri Amran masih di dalam tanda tanya.
Banyak komen yang cik belbel baca kata ada yang datang dari jauh semata nak pergi pelancaran buku Amran Fans dan nak tengok sekali siapa Amran Fans ni sebenarnya. Tapi rupa rupanya...

AMRAN FANS TAK DATANG !!!!

Wakakaka ! kesian orang yang dah datang dari jauh jauh tu. 
Apa apa pun meran tahniah yeeee Fans kau ramai yang dah kene game. HAHAHA

tak boleh blah tu Fadzil Zahari pun ada !!!

25.4.15

GAJI PEMAIN BOLA SEPAK JOHOR DARUL TAKZIM ( JDT )

-Assalamualaikum-
Cik belbel sedang berkabung kerana keadaan blog semakin jatuh menjunam. Tak de idea ohhhh!
Tapi harini cik belbel berminat untuk mengupdate senarai pemain bola sepak johor darul takzim sebab cik belbel sendiri orang johor. 
Mesti ramai orang tahu yang bola sepak johor diterajui oleh Tengku Mahkota Johor atau lebih dikenali dengan nama TMJ.
semenjak TMJ menerajui dunia bola sepak ni bola sepak Malaysia semakin menaik dengan mendadak.
Jom kita tengok siapa pemain untuk pasukan JDT ni


 ini adalah senarai pemain jdt ii
 

Ramai yang pertikai kenapa pemain JDT tapi kenapa ramai yang bukan dari johor. Dulu pun cik belbel tertanya tanya kenapa. Tapi sekarang cik belbels edar yang ini hanya lah sebuah kelab bola sepak. Hanya nama yang menggunakan nama negeri bukan ahli pemain mesti dari negeri itu sendiri.
Kalau kita tengok kelab luar negara pemain negara mereka bukan lah berasal dari negara yang mereka bermain itu. jadi kenapa kita perlu pertikai kan kalau pemain  tu bukan berasal dari negeri sendiri.
sekian terima kasih. bye
hahahahaha


16.4.15

CPUV TGIF AND DIGI POSTPAID

-Assalamualaikum-
Alhamdullilah rezeki melimpah di bulan april ni. Rezeki cpuv la apa lagi. Terima kasih pihak advertiser dan pihak nuffnang sebab sudi nampak blog cik belbel yang makin merundum dan bakap di masuk kan ke dalam tong kitar semula. wakakaka !


TGIF tengah buat promosi dengan harga murah untuk dua orang. 
Rugi siapa tak  dapatkan TGIF ni. Lagi lagi yang kaki hangout tu. hehe

Korang dapat cpuv apa? mesti lagi banyak dari cik belbel kan. ni yang jelessss ni ! hehehe
takpe reeki Allah dah bahagi bahagi untuk semua. Jangan berebut okehhh.
see yaaa !

14.4.15

TONTON DAN DOWNLOAD FAST AND FURIOUS 7

-Assalamualaikum-
Holaaa !
Siapa kat sini yang dah tengok Fast and Furious 7 dekat panggung wayang ?
*skemanya ayat cik belbel*
Hasil carian imej untuk fast furious 7

Mesti ramai yang kata saya dah ! siap angkat tangan bagai kan.
Ok, Sebenarnya banyak feedback yang cik belbel baca pasal Fast and Furious 7 ni dan semua feedback kata FAST AND FURIOUS 7 AWESOME ! 
sampai ada yang tak tahu nak bagi berapa bintang kan, ada yang sanggup repeat tengo dekat wayang tu.
Yelahh ni kan filem last Paul Walker kan.
Ending dia sedih ea ?
Sebenarnya cik belbel tak tengok lagi. 
Jom tengok sesama nak ?
 Terima kasih pencuri movie kerana sudi mencuri untuk kami semua.
we all love u !
hehehe
Hasil carian imej untuk fast furious 7

13.4.15

ZIZAN RAZAK BAKAL TAMAT ZAMAN BUJANG JUN NI DENGAN EMMA MAEMBONG ?

 -Assalamualaikum-
Amboii jah kerlas Tajuk entry harini. Gossip mak jemah uolsss !
Betul ke Zizan Razak atau nama sebenarnya Razizan bin Razak bakal menamatkan zaman bujang nya?
Banyak dah cerita yang cik belbel baca di laman laman blog ni. So mungkin lah kan. Yelahh kalau takde angin tak kan tiba tiba pokok bergoyang. Lainkan kalau ada bela monyet kan? HEHE

Hasil carian imej untuk zizan razak
Betul ke Zizan kan berkahwin dengan Emma Maembong ? Ehhh tuuuttt !
Untuk makluman semua Zizan tak ada mention pun nama Emma Maembong dalam cerita ni ok. Mungkin ye mungkin tidak. 

Biodata Bakal Isteri Zizan Razak :
Nama : Dirahsiakan
Umur : Dirahsiakan
Asal : Kuala Terengganu
 Itu yang dikatakan biodata penuh ? Alahaiii..
Apa apa pun kita doakan yang baik baik untuk Zizan Razak. Semoga bahagia hingga ke anak cucu tidak kisahlah siapa yang menjadi pilihan beliau.
Uolsss semua jangan nak gossip aje ! EHhhh. hahahaha 
Hasil carian imej untuk zizan razak
 

10.4.15

CPUV SUNSILK DAN HITV

-Assalamualaikum-
Hoyeahhh Hoyeahhh semalam Cpuv ongoing bertambah lagi ! 
Terima kasih pihak Advertiser dan Nuffnang kerana percaya dengan blog cik belbel. 
Memang seronok sangat bila tengok Cpuv ongoing ni.



 Korang pun cik belbel tengok ramai yang dah update ni, Tahniah kat korang jugak. Terima kasih sudi singgah blog cik belbel ni. semoga rezeki kita semua dipemudahkan. Amin
Selamat Hari Jumaat !!!!

9.4.15

PELAKON DRAMA TV3 HATI PEREMPUAN

-Assalamualaikum-
Selamat malam uolsss !
Memalam jelah ada masa yang nak update blog ni.
Uolss tahukan yang cik belbel ni kalau tengok drama yang best best tu memang cik belbel suka update dalam blog ni.
Dah tengok Drama Tv3 Hati Perempuan?
Haaa siapa yang minat dengan Tengku Zaril??
Siapa minat dengan Yuhanis ?
HAHAHA
Cik belbel suka gila dengan Yuhanis atau nama sebenar dia Mia Ahmad.

Beliau berumur 27 tahun (2015) Tak sangka kam umur dia 27, tengok dalam drama tu nampak kecik comel je.
Beliau lahir pada 22 Febuari 1988.

Tengku Zaril atau nama sebenarnya ada Shahrul Ridzwan. Siapa tak kenal dengan shahrul Ridzwan kan. Dia pun dah banyak belakon drama dalam tv3 ni.

Malam ni kita tengok tengok gambar sweet mereka je lah ye. hehehe 









7.4.15

CPUV MCDONALS

-Assalamualaikum-
Hyeee uolsss ! uolss nak tahu tak blog cik belbel dah tenggelam dalam laut hindi ! Hahaha,
sumpah teruk total visitor untuk blog ni. 
Tapi... cik belbel nak ucapkan terima kasih sangat sangat !


Taraaa cik belbel dapat CPUV baru dari MCdonals ! 
Terima kasih pihak Nuffnang dan pihak Advertiser sebab sudi nampak blog cik belbel ni walaupun dah tenggelam dalam laut hindi kan.
Tapi cik belbel tengok korang punya cpuv lagi banyak ni, eeee jeles ( cik belbel jeles tapi malas nak update blog ) 
Hahahaa, takde idea lah nak update apa, idea sangat sangat lost sebab tu jarang update. Lagipun cik belbel cuma cuti hari ahad je. So takde masa sangat nak tengok blog ni.

Korang dapat CPUV apa? meh la share dengan cik belbel. Jangan lupa klik ye !

5.4.15

CANTIK TAK HEADER CIK BELBEL ?

-Assalamualaikum-
Waahhhh harini sempat lagi cik belbel tukar header kan. Dah lama rasa nya tak transform blog ni sejak sejak busy memanjang ni. Sebenarnya dalam lama cik belbel cari macam mana nak buat Header Bergambar macam ni. Sampaikan cik belbel pernah tanya satu blogger siap suruh tempah dengan dia. Yelahh orang kena pandai cari rezeki kan. 
Tapi kali ni cik belbel nak share dengan korang macam mana nak buat header ni Free Of Charge sahaja.
Bagi cik belbel apa ruginya share ilmu dengan kawan kawan. Kita share benda baik InsyaAllah dalam kubur kita rasa selamat.
Rupanya senang sangat buat Header Bergambar ni. Cik belbel tak sampai setengah jam
Cik belbel belajar dejat yutube je. Terima tuan youtube ni.
ni link dia

Korang boleh la try try belajar photoshop ni. 

Hasil carian imej untuk tulisan awan
Banyak lagi benda cik belbel nak share dengan korang. see you yaaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu