30.3.15

DRAMA TV3 HATI PEREMPUAN

-Assalamualaikum-
Hyeee ! Siapa kat sini dah tengok Drama Tv3 Tajuk " Hati Perempuan " ??
Drama ni menggantikan Drama yang sangat HOT Teman Lelaki Upahan.
Dan sapa kat sini yang tengok cerita tu dengan senyum senyum ?
Yaaaa kita geng woiii !
HAHAHA
Drama ni pukul 7 pm - 8 pm
setiap hari isnin hinggan khamis sahaja yeee!

TONTON HATI PEREMPUAN DI
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Pehh hero dia  Shahrul Ridzaw tau !
Cik belbel start minat dengan Shahrul Ridzaw ni masa dia belakon drama Fajar dekat tv3.
Heroin dia cik belbel amcam familiar tapi rasa macam tak pernah tengok lah. Pelakon baru ke??
Sekali pandang Heroin dia ni Mia Ahmad terus mulut cik belbel cakap yang dia ni Cantik !!!
Serius cik belbel suka gila tengok muka dia pakai tudung tu sopan je kan.
Duhai lelaki lelaki kalau dah isteri yang puji depan isteri pulak. ada kang yang kene tidur luar. HEHE
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Ahhh comelnya korang !!!
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
ok melting tengok gambar ni !!!

Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Awwww ! jelesssss.

Ok cukup la review gambar tu. gambar pun cari kat google je. Pemalas nya cik belbel ni. 
Cik belbel memang emo sikit bila tengok drama romantik romantik ni tau. HEHE

Seyaaaa !

28.3.15

#CPUV COLGATE TOTAL CHARCOAL

-Assalamualaikum-
Alhamdulilah Nuffnang dan pihak advertiser masih lagi sudi bagi cik belbel merasa cpuv ni. 
Kali ni cik belbel dapat CPUV COLGATE TOTAL CHARCOAL 
Image result for colgate total charcoal
Haaa ni lah colgate total charcoal tu. Mesti ramai yang dah guna kan?
Colgate adalah satu produk gigi yang amat terkenal. Kali ni colgate keluarkan ubat gigi yang mengandungi Charcoal atau bahasa melayu nya adalah arang. 
Kalau kita tahu dulu nenek atok kita mana ada ubat gigi ni semua nak berus gigi tapi kenapa gigi diaorang masih kuat? boleh makan pinang tu semua. Sebab diaorang menggunakan arang untuk bersihkan gigi. Cuma kali ni colgate telah menambah baik kan produk mereka dengan mengeluarkan produk colgate total charcoal ni.
Pada siapa siapa yang belum guna jom lah try, Supaya gigi kita kuat dan sihat !
Hasil carian imej untuk gigi kuat
see yaaa !

14.3.15

TERIMA KASIH SHUKRI YAHAYA

-Assalamualaikum-
Wahhh tajuk entry kemain iolsss, lama sepi asyik update pasal cpuv nuffnang je tuptup hari update dengan entry nama shukri yahaya terus. Yelahh harinikan ada drama tv3 asam pedas untuk dia

*sumer gambar instagram shukri yahaya*

Tapi bukan tu cik belbel nak cerita, tapi cik belbel nak ucapkan terima kasih dengan shukri yahaya kerana sebab dia lah!
Sebab dialah cik belbel dapat total hit yang sangat awesome harini ! 
Meh bahaq kat cikbelbel perempuan mana tak cair tengok dia belakon jadi watak Ahmad Ziyad dalam drama asam pedas untuk dia tu?? 
Selain nak cakap terima kasih dengan dia terima kasig jugak kat korang yang suka cari blog cik belbel. terujanyaaa!! *sebab belum pernah dapat total hit banyak ni*

13.3.15

CPUV SENSODYNE DAN PHYSIOGEL

-Assalamualaikum-

 Alhamdulilah. Rezeki bulan March ni agak mencurah curah dengan Nuffnang ni. tengok je lah berapa banyak cpuv yang tengah on going ni, Kalau korang singgah jangan lupa ringan ringan kan tangan untuk klik ye. Nanti cik belbel balas lah. Jangan lupa tinggal kan jejak yeee.

Semalam 12. 3 dapat cpuv Sensodyne harini 13.3 dapat cpuv Physiogel. Walaupun cpuv Physiogel yang lama belum tamat tapi dia tambah lagi untuk bulan ni. Terima kasih pihak advertiser dan Nuffnang. Korang mesti dapat lagi banyak dari cik belbel kan sebab korang hari hari update blog kan. Cik belbel ni kalau korang tengok sekarang lemau dah update blog sebab busy dengan kerja. Sekarang update pasal cpuv je HHAHA

Terima kasih semua !
See yaaaa ! :)

10.3.15

APA NI NUFFNANG !

-Assalamualaikum-
Ahaaayyyy ! Lama nya lah tak membebel dalam group yang bersawang entah apa yang ada.
Pehh tajuk macam nak marah je dengan Nuffnang kan. Mana ada sayangg lah. hehehe
Hari ni berkempatan nak cek Nuffnang dan rasa terkejut beruk 
Image result for terkejut beruk 
beruk ke ni ? hahahaa

Apa tak nya terkejut beruk, tengok lah ni 
Alhamdulilah sangat bila bukak Nuffnang dan dapat cpuv yang banyak macam ni. Terharu sampai nak menangisss *Uhuk Uhuk* 

Terima kasih pihak advertser !! love u lahhh...

Physiogel 
Mi Sedaap Krispi
MATRADE Brand Awareness
MCMC
Digi Project Byte
Brighter Smile

Sekali lagi terima kasih pihak Nuffnang dan Advertiser. Harap banyak lah earning tahun ni. Aminnn
Korang macam apa? 

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu